menu

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

2011-Τιμήθηκε στο Άδελε η αρκαδική εθελοθυσία

Με κάθε επισημότητα και πλήθος κόσμου τιμήθηκε η μνήμη της Αρκαδικής εθελοθυσίας την περασμένη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στο Άδελε, σε μια εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Άδελε-Αγ. Παρασκευής, την Αντιπεριφέρεια και το Δήμο Ρεθύμνου.
Το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία του χωριού, όπου βρίσκεται το άγαλμα του πυρπολητή Κωστή Γιαμπουδάκη. Κατόπιν έγινε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του πυρπολητή και ακολούθησε παρέλαση που έλαβαν μέρος τα σχολεία της δημοτικής ενότητας Αρκαδίου, οι αλογάρηδες, ο μουσικοχορευτικός σύλλογος «Ερωφίλη», ο πολιτιστικός σύλλογος Άδελε-Αγ. Παρασκευής, άγημα του Στρατού και η στρατιωτική μπάντα.




Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου Δημήτρης Κόκκινος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αντώνης Βαρούχας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωπος του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου