menu

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση χορωδίας χορευτικού τμήματος


          Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, ο πολιτιστικός Σύλλογος Άδελε- Αγίας Παρασκευής, άνοιξε την αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεών του με μια όμορφη και ζεστή βραδιά πλημμυρισμένη από παράδοση, ευαισθησία και αισιοδοξία.
        Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης τα μικρά μας παιδιά, με τη δροσερή τους παρουσία στους παραδοσιακούς χορούς αλλά και «τα μεγάλα παιδιά» (χορωδία) που με τα τραγούδια τους, μας ταξίδεψαν μουσικά και χορευτικά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:
·        τον πρωτεργάτη της χορωδίας, τον ακούραστο κο Νεκτάριο Παναρετάκη, που εθελοντικά προσφέρει τις υπηρεσίες του.
·         Το μουσικό κο Νίκο Θεοδωρομανωλάκη που συνόδεψε μουσικά τα τραγούδια μας
·        Το μουσικοχορευτικό σύλλογο “Ερωφίλη” και τον πρόεδρο κα Πόπη Δινιακού- Κρυοβρυσανάκη για την άψογη συνεργασία και ειδικά τους  χοροδιδασκάλους  κο Δήμο Κάραλη και την κα Μαρία Κουτάντου, για την εξαιρετική δουλειά και αγάπη που έδωσαν στα παιδιά μας.
·        Τους μουσικούς κο Γιάννη Δινιακό στη λύρα,  κο Μανώλη Χριστάκη και τον κύριο Μιχάλη Καλλέργη στα λαγούτα και τον  Βασίλη Κρυοβρυσανάκη στο λαγούτο και στην ασκομαντούρα  , που συνόδευσαν μουσικά τους μικρούς και μεγάλους του χορευτικού.
·        Την επιχείρηση Ήχος και Φως του κου Τιμόθεου Βροντάκη, που για άλλη μια φορά πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
·        Τον εθελοντή συνεργάτη μας κο Παρασκευά Συριανόγλου, που με τις γνώσεις και την εμπειρία του παρουσίασε τα τραγούδια.
·        Την επιχείρηση Γεωπονική Κρήτης Τσικαλάς-Χαρκιανάκης για την ευγενική χορηγία τους (τριαντάφυλλα)

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Κωστής Γιαμπουδάκης» και με την παρουσία του, έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα, πως ο πολιτισμός και η παράδοση μας αποτελούν ένα δυνατό όπλο για τη δημιουργία ενός φωτεινού μέλλοντος, που οφείλουμε να παραδώσουμε στη γενιά που έρχεται, στα παιδιά μας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωσή μας:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου