menu

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

2013-Αντε γειά.......




























Στον χώρο «Κωστής Γιαμπουδάκης» του Πολιτιστικού Συλλόγου Άδελε – Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκαν την 17 και 18/9 οι δύο παραστάσεις του θεατρικού έργου του Νίκου Σκεπετζή με τίτλο «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…» (Καφενείον η Ελλάς) με σκοπό την συγκέντρωση φαρμάκων, αλλά και την αγορά φαρμάκων από τα έσοδα αυτών των δύο παραστάσεων για το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου.


Και στις δύο παραστάσεις, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και συγκινητική.
Συγκεντρώθηκαν φάρμακα, και οι εισπράξεις και από τις δύο παραστάσεις, θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων, σύμφωνα με τις ανάγκες του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άδελε – Αγ. Παρασκευής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αυτόν τον σκοπό, όλους όσους αφιλοκερδώς προσέφεραν με την εργασία τους και την προσφορά τεχνικών μέσων, για την πραγματοποίηση αυτών των παραστάσεων, και υπόσχεται πως στο μέλλον, όπως το έχει αποδείξει και στο παρελθόν, θα στέκεται αλληλέγγυος στα προβλήματα της κοινωνίας μας, και θα συνεισφέρει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στην κατά το δυνατόν άμβλυνση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης στους συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου